A maeʻa ona nofo i totonu o le silicone industry mo se taimi umi, e tele tagata faʻatau o le a faʻalogo i lenei fesili: o oloa silikoni e tutusa le tele poʻo le fausaga tutusa e iai tau eseese.

A maeʻa ona nofo i totonu o le silicone industry mo se taimi umi, e tele tagata faʻatau o le a faʻalogo i lenei fesili: o oloa silikoni e tutusa le tele poʻo le fausaga tutusa e iai tau eseese.I lenei autu, sa i ai muamua

Sa ou popole mo sina taimi.Ina ia foia lenei faafitauli, i le faaopoopo atu i le aʻoaʻoina mai muamua i le alamanuia, na ou faʻatau foi oloa silicone o tau eseese, gaosiga, ma itulagi mo faʻatusatusaga.

O le asō, o le a ou tuʻuina atu ia te oe se faʻamatalaga faigofie o la matou kamupani's oloa, faʻamoemoe e fesoasoani ia te oe ia malamalama atili i le gaosiga o oloa gaosi silicone.

1. I tulaga o meafaitino: O nisi pisinisi faʻapitoa e iai ni manaʻoga faʻapitoa mo oloa silikoni.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tau o oloa silicone e faia i le kelu o le tau ma mea masani silicone e mautinoa lava e ese.

2. Fua tetele: O nisi silica gel e foliga tutusa i fafo, ae o lona fausaga i totonu atonu e ese, ma o le fausaga e sili atu ona faigata, lea o le a aʻafia ai le gaosiga o gaosiga, o le tau e letutusa.

3. Faʻagasologa: O le eseesega o le gaosiga o gaosiga o oloa silicone o le a aʻafia ai foi le tau o le gaosiga.E pei o le lomitusi siliki, lomitusi lomitusi, fesiitaiga vevela, ma isi i le taimi o le gaosiga

4. Mold: Ole numera o pu i totonu ole oloa gaosi o le a aʻafia ai le gaosiga gafatia.E naʻo le taimi e manaʻomia ai e le tagata faʻatau ma le numera o pu i totonu o le limu e oʻo atu i se fua faʻatatau, e mafai ona faʻaititia le tau o tagata faigaluega ma mafai ona faʻaleleia le tau-lelei o oloa faʻapitoa silicone.

5. Manaoga: Mo le oloa lava e tasi, o le tele o le numera o faʻasalalauga, o le sili atu ona lelei le tau.

Mai luga, e mafai ona iloa o le tau o oloa silicone e foliga tutusa o le a le tutusa.E fesoʻotaʻi ma meafaitino faʻaaogaina, fausaga tetele, tekinolosi oloa, numera o le lua ma le aofaʻi o le faʻatonuga.

O le mea lea, e fautuaina ai le au fa'atau e fuafua nei mea a'o le'i fa'avasegaina le oloa, ona galulue fa'atasi lea ma le gaosiga.Zhongsheng Silicone faʻafeiloaʻi tagata faʻatau uma e o mai e faʻapitoa, pe a manaʻomia, matou te i ai pea iina.


Taimi meli: Mati-25-2021